e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Άρθρα

Ζεόλιθος - Bio.Lit

Η εξαιρετική ευφορία των ηφαιστειακών εδαφών και η εξαιρετική ποιότητα των εξ αυτών παραγόμενων προϊόντων είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων.

Στην Ιταλία το καλύτερο κρασί προέρχεται από τις περιοχές του Βεζούβιου και της Αίτνας, στη Χαβάη η παραγωγή του καφέ στα ηφαιστιογενή εδάφη είναι διπλάσια της συνηθισμένης, και ο καφές «Kona» που καλλιεργείται αποκλειστικά στους πρόποδες του ηφαιστείου, λόγω της ποιοτικής υπεροχής του στοιχίζει το διπλάσιο σχεδόν από τις κοινές ποικιλίες.

Ζεόλιθος με Ενεργούς Μικροοργανισμούς (ΕΜ)
Είναι 100% φυσικό προϊόν ηφαιστειακής προέλευσης.
Βελτιώνει τη γονιμότητα του εδάφους, την υγεία των ζώων, βελτιώνει την ανθεκτικότητα των φυτών και του εδάφους, μειώνει τις άσχημες οσμές και επιταχύνεται η διαδικασία της σήψης.
Έχει εμπλουτιστεί με χρήσιμα βακτήρια γαλακτικού οξέος (EM) και χρησιμοποιείται στη γεωργία, δημητριακά, οπωροφόρα, αμπέλια, χορτολιβαδικές εκτάσεις, κομποστοποίηση, επεξεργασία κοπριάς. το ΒΙΟ • LIT προσφέρει στο έδαφος και τα φυτά τα βασικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Ζεόλιθος Εφαρμογές

Ο  ΖΕΟΛΙΘΟΣ   στη γεωργία:

  • Ως 100% φυσικό προϊόν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιολογική γεωργία. Οι ευεργετικές του επιδράσεις είναι μόνιμες αφού δεν αποικοδομείται όπως τα άλλα βελτιωτικά εδάφους.
  • προστατεύει το έδαφος από βακτήρια και άλλα παθογόνα.
  • Βελτιώνει την δομή του εδάφους, το κάνει πιο χαλαρό με αποτέλεσμα τα φυτά να αναπτύσσονται πολύ πιο καλύτερα.
  • Εξουδετερώνει τα όξυνα εδάφη, αν έχετε όξυνα εδάφη και θέλετε να τα κάνετε πιο αλκαλικά μπορεί να το εφαρμόσετε έχει ένα ph γύρο στο 7.
  • Συγκρατεί την υγρασία σε αμμώδη εδάφη μέχρι και 50%.........
Ιδιότητες και χρήσεις του Ζεόλιθου στην γεωργία
Ιδιότητες του Ζεόλιθου
Αποδεσμεύει αργά και με φυσικό τρόπο τις θρεπτικές ουσίες στο ριζικό σύστημα των νέων φυτών, αυξάνοντας έτσι τη δύναμη και την απόδοση τους.
Η ανάμειξη του ζεόλιθου στα αγροτικά εδάφη βελτιώνει τις θρεπτικές ικανότητες του εδάφους. Αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά τους ρυθμούς ανάπτυξης του φυτού, μειώνει τις ασθένειες στο ριζικό σύστημα, αυξάνοντας την παραγωγή και την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων.
Η χρήση του στις καλλιέργειες, εκτός της ποιοτικής βελτίωσης των καρπών προσφέρει αύξηση παραγωγής κατά 30% - 55% στο σιτάρι, 33% στο ρύζι, 50% στο καλαμπόκι, 17% στο βαμβάκι, 73% στο σταφύλι, 48% - 52% στη ντομάτα, 45% στο ακτινίδιο καθώς και 25% αύξηση ανθοφορίας στα γαρύφαλλα......
Ζεόλθος (Bio.Lit) βελτιωτικό εδάφους
Με την χρήση του ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιέργειες σε: δημητριακά, εσπεριδοειδή, ελιά, αμπέλι, ροδακινιά, οπωροφόρα, καλλιέργεια πατάτας, ντομάτας, αγγουριού, πιπεριάς και κηπευτά) σε χορτολιβαδικές εκτάσεις, στην επεξεργασία κοπριάς, και στην κομποστοποίηση.
Ο Ζεόλιθος στα αρωματικά φυτά

Είναι γνωστό ότι η έλλειψη νερού στις καλλιέργειες περιορίζει την παραγωγικότητα των φυτών, και υποβαθμίζει την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων. Στην περίπτωση των αρωματικών φυτών, η  μείωση της παραγωγής και η υποβάθμιση της ποιότητας είναι αισθητές τόσο στην βιομάζα, όσο και στα αιθέρια έλαια.
Βασικά προϊόντα ΕΜ Multikraft για κλειστές καλλιέργειες
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜ (Effective Microorganisms)

Με την δύναμη της φύσης μπορείς να κάνεις πιο παραγωγικό το έδαφος που καλλιεργείς, περιορίζοντας τα χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα!!!

Η τεχνολογία των ΕΜ είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη στον τομέα της γεωργίας και εφαρμόζεται σε όλες τις Ηπείρους με θαυμαστά αποτελέσματα.

Δυνατότητα Αποστολής των προϊόντων μας στην έδρα σας, με ACS
από (Multikraft) Αυστρία, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών *

Όλες οι αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν την αξία του ΦΠΑαρχική  |  τι είναι οι Α.Μ.  |  η Naturam