e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Άρθρα

Βασικά προϊόντα ΕΜ Multikraft για κλειστές καλλιέργειες


mhoto

Βασικά προϊόντα ΕΜ Multikraft για κλειστές καλλιέργειες

BB Boden (= EM Active) Ενεργοποιητής εδάφους.
Το BB Boden (= EM Active) εφαρμόζεται στο έδαφος με το πότισμα. Προωθεί τη βλαστική ικανότητα, την ενίσχυση του ριζικού συστήματος την ανθοφορία και την καρποφορία. Προωθεί τη διαδικασία της αποσύνθεσης των φυτικών υπολειμμάτων.
Βελτιώνει την βιολογική κατάσταση του εδάφους, και συντομεύει τον σχηματισμό του compost. Τομείς εφαρμογής: γεωργία, κτηνοτροφία, κομποστοποίηση.
Με συχνή και μακροχρόνια χρήση παρατηρείται ταχύτερη θέρμανση του εδάφους την άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος βλάστησης μειώνεται. Με την εφαρμογή του στο έδαφος μειώνεται ο κίνδυνος μόλυνσης από βακτηρίδια και μύκητες.
Προσφέρεται σε δοχεία των 200 lit 500 lit και 1.000 lit σε ασκό με κάνουλα.
Αναφέρεται στον κατάλογο InfoXgen για βιολογική καλλιέργεια.
Εφαρμογές - Δοσολογία
Στις καλλιέργειες 2-3 lit /στρέμμα/ εβδομάδα, ανάλογα με την οργανική ουσία. Για την αποσύνθεση των φυτικών υπολειμμάτων στο έδαφος 5 lit /στρέμμα με ψεκασμό 1:50 έως 1:100 και άμεση ενσωμάτωση με ελαφρό φρεζάρισμα.
Δενδρώδεις καλλιέργειες:1-2 lit το στρέμμα, 4-6 φορές τον χρόνο.
Ψεκάσματα: Αραιώνουμε σε νερό 1-4% και ψεκάζουμε κάθε 7-30 ημέρες.

Κ.Α 11852 συσκευασία δοχείο 25 lit τιμή 62,50 EUR (τιμή lit 2,46)


BB Plant- Set (10 kg BB Multical & 10 lit BB Blatt Foliar)
Η μόνη ολοκληρωμένη λύση για την θρέψη και φυτοπροστασία των φυτών.

Το BB Multikal παρασκευάζεται από φυσικές ορυκτές πρώτες ύλες, κυρίως CaCO3, χωρίς χημικά πρόσθετα. Είναι το μόνο ορυκτό που κατορθώνει να εισχωρεί στο εσωτερικό του φύλλου και να επηρεάζει θετικά τις βασικές φυτικές λειτουργίες: Ειδικότερα:
Αυξάνεται η φωτοσυνθετική ικανότητα του φυτού.
Διευκολύνεται η μεταφορά των θρεπτικών στοιχείων μέσα στα φυτικά όργανα.
Ρυθμίζεται η ισορροπία του νερού και του CO2 στο εσωτερικό των κυττάρων του φυτού.
Το BB Multikal εφαρμόζεται στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης των φυτών, σε συνδυασμό πάντοτε με το BB Blatt- Foliar (υγρό σκεύασμα με ΕΜ. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από 2 εβδομάδες. Μπορούν να γίνουν τουλάχιστον άλλες 2-3 εφαρμογές.
Ο συνδυασμός BB Multikal + BB Blatt, επηρεάζει το μικροβιακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να κυριαρχούν οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και να εξασφαλίζεται η υγιής ανάπτυξη των φυτών, λιγότεροι εχθροί και ασθένειες, μεγαλύτερη παραγωγή, μείωση κόστους παραγωγής

Τέσσερες εφαρμογές είναι αρκετές να εξασφαλίσουν μέχρι και 28% αύξηση της παραγωγής. Τομείς χρήσης: Γεωργία (καλλιέργειες και αμπελουργία). Δοσολογία 1%
Κ.Α. 11864 Set (10 lit ασκός BB Blatt Foliar & Δοχείο 10 kg BB Multical 85,00 EUR
11865.50 Set 50 lit & 25 kg ( BB Blatt 2 κάνιστρα 25 lit + 25 kg multical 226,00 EUR

Terrafert Boden:
Βελτιωτικό εδάφους που μπορεί να μειώσει ή και να καταργήσει τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα. Εφαρμόζεται στο νερό άρδευσης μαζί με το BB Boden ή το ΕΜ Active. Λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ ρίζας και λιπάσματος.
Περιέχει μικροοργανισμούς που δεσμεύουν το άζωτο CO ² από την ατμόσφαιρα, ενισχύει και προστατεύει το σχηματισμό του χούμου στο έδαφος, μειώνοντας την χρήση λιπασμάτων έως και 50%. Περιέχει , γαλακτικό οξύ και φωτοσυνθετικά βακτήρια, βακτήρια επεξεργασίας υδρογονανθράκων, ζύμες, μελάσα ζαχαροκάλαμου, χουμικό οξύ, φωσφορικό οξύ, φύκια, κεραμική σκόνη, αιθοξυλιωμένη αιθανόλη.
Δοσολογία & εφαρμογή:
Πότισμα θερμοκηπίων: Δοσολογία 200 ml ανά στρέμμα με κάθε πότισμα ή τουλάχιστον μια με δυο φορές την εβδομάδα. Εφαρμόζεται στο νερό άρδευσης μαζί με το ΕΜ Active ή BB boden.

Κ.Α. 11826 συσκευασία 1 lit Bottle                           τιμή 18,50 EUR
Κ.Α. 11827 συσκευασία 5 lit ασκός με κάνουλα τιμή   60,00 EUR 

Vital Tricho-p
Φυτοπροστατευτικό εδάφους - Ενισχυτικό ριζικού συστήματος.
Υδατοδιαλυτή σκόνη. Περιέχει μύκητα που προωθεί και βελτιώνει την ανάπτυξη των φυτών.
Το Vital Tricho-P καταστέλλει τη δυσμενή επίδραση των παθογόνων που προκαλούν ασθένειες όπως Alternaria, Botrytis, Verticillium, Fusarium, Phytophthora, Pythium, Rhizoctonia, Sclerotinia.

Vital Tricho -P: Tριχοειδές - Μικροβιακή βιοπροετοιμασία που περιέχει ανταγωνιστικούς μύκητες Trichoderma asperelleum και Trichoderma viride σε συγκέντρωση 5x109. Εξασφαλίζει την καλύτερη αξιοποίηση των θρεπτικών στοιχείων του εδάφους και την ενίσχυση του ριζικού συστήματος. Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, και δεν καταπολεμά καμία ασθένεια ή εχθρό των φυτών.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Το Vital Tricho-P δημιουργεί περισσότερα ριζικά τριχίδια, με αποτέλεσμα να μπορούν να απορροφούν πιο εύκολα το νερό και τα διάφορα θρεπτικά στοιχεία. Ο μύκητας αποικίζει στην εξωτερική επιφάνεια της ρίζας, καταστέλλοντας τη δυσμενή επίδραση των παθογόνων μικροοργανισμών του εδάφους, με αποτέλεσμα να έχουμε υγιή φυτά, με περισσότερη αξιοποίηση των θρεπτικών στοιχείων, λιγότερο ευαίσθητα σε ασθένειες, και λιγότερες εφαρμογές με χημικά (μυκητοκτόνα) και λιπάσματα.
ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
SiO2 40 - 42,5%, Ca 3.00- 7.90%, Mg 3,50 - 6,50%, Na 2,50 έως 4,00%, Cd <0,90 mg / kg, Cr <42, 00 mg / kg, Cu <32,00 mg / kg, Hg <0,01 , Νί <88,00 mg / kg, Pb <11,00 mg / kg, Ζη <100,00 mg / kg.
ΣΥΝΘΕΣΗ Trichoderma asperelleum, Trichoderma viride, Terra LIT Si.
ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Θερμοκήπια - Κηπευτικά : Δόση για 1 στρέμμα μέσα από το πότισμα 500 gr. Μετά από 3 μήνες επαναλαμβάνεται η εφαρμογή με 200 gr /στρέμμα, ή τρις εφαρμογές των 120-200 gr τον μήνα.. Επεξεργασία φυλλώματος 2-3 ψεκασμοί κατά την διάρκεια της ανθοφορίας και μετά κάθε 10-15 ημέρες.
Υπόστρωμα /χούμο εδάφους - Η δόση είναι 3 gr/ m2 ή 30 gr/1000 φυτά.
Σπόροι - Η δόση είναι 5gr ανά 1 kg σπόρων πριν από τη σπορά μία φορά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Candor doo, August Šenoa 89, HR-31550

K.A. 11830-1 Συσκευασία 1 Kg τιμή 55,00 EUR


*Τρόπος αποστολής προϊόντων μας: (εκτός από τις μικρές συσκευασίες του 1 και 5 lit) Τηλεφωνικά ή με E.mail προωθείτε την παραγγελία σας. Σας αποστέλλετε το προτιμολόγιο και τους τραπεζικούς λογαριασμοί της Naturam. Ακολουθεί η αποστολή της παραγγελίας σας από την Multikraft, και μετά την παραλαβή της σε 7-10 ημέρες περίπου από την ACS σας αποστέλλετε από την εταιρεία μας το τιμολόγιο πώλησης.

 Η NATURAM είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αυθεντικών EM-Προϊόντων της Αυστριακής εταιρείας Multikraft (http://www.multikraft.com/en/index.html) και του ζεόλιθου Zeo.bas .
 Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των EM-Προϊόντων της Κροατικής εταιρείας Candor http://emteh.hr .
Η NATURAM προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα, προσεγμένη τιμή, και πολλούς διαφορετικούς τύπου ζεόλιθου.