e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Σπίτι και κήπος

προϊόντα
εφαρμογές
μελέτες
ερωτήσεις
Η χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών στην καθημερινότητα
Σε αυτή την ενότητα βλέπετε πόσο εύκολο είναι να εντάξουμε τους Ενεργούς Μικροοργανισμούς στις καθημερινές δραστηριότητες, στο σπίτι, στον κήπο, τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή.
Η χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών στην καθαριότητα του σπιτιού σας, θα σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, και θα σας απαλάξει από την χρήση χημικών απορρυπαντικών, και την χρήση χλωρίου. Τα καθαριστικά με ΕΜ καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν.
Επίσης η χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών, στους κήπους σας και στα μποστάνια σας, θα δώσουν καλύτερη γεύση και ποιότητα στους καρπούς, χωρίς λιπάσματα και χημικά πρόσθετα. Η περιγραφή της κατηγορίας ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ δεν αρκεί για να καλύψει τις χρήσεις των Ενεργών Μικροοργανισμών, που αφορούν τον καθαρισμό του νερού, τα ζώα σας, τις καλλιέργειες σας, την κηπουρική και την κομποστοποίηση.
Βασικά
Ενεργοί Μικροοργανισμοί Πυκνό Multikraft
Το ΕΜ Πυκνό είναι ένα μίγμα Ενεργών Μικροοργανισμών που υπάρχουν ελεύθεροι στη φύση. Οι πρώτες ύλες είναι βακτήρια γαλακτικού οξέος, διάφορα φωτοσυνθετικά βακτήρια, μελάσα από ζαχαροκάλαμο και νερό.
Ενεργοί Μικροοργανισμοί (ΕΜActive)

Το ΕΜ Aktive είναι το τελικό προϊόν και περιέχει ΕΜ Πυκνό, μελάσα ζαχαροκάλαμου, βακτήρια γαλακτικού οξέος, σιτάρι, και βακτήρια φωτοσύνθεσης.

Μελάσα από ζαχαροκάλαμο Multikraft
Η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι ένα παχύρρευστο μαύρο καφέ υποπροϊόν για την παραγωγή ακατέργαστης ζάχαρης, της οποίας η πυκνότητα είναι σαν το μέλι. Η μελάσα αποτελεί ιδανική πηγή θρεπτικών συστατικών για τους αποτελεσματικούς μικροοργανισμούς, και χρησιμοποιείται για να γίνει η ζύμωση με το ΕΜ Πυκνό
eMB Πυκνό
Το eMB Πυκνό είναι ένα μίγμα μικροοργανισμών φωτοσύνθεσης, γλακτικού οξέος, σιταριού και άλλους ειδικούς μικροοργανισμούς, για το διαχωρισμό των υδρογονανθράκων (λίπη, έλαια) και της κυταρρίνης ( πχ χαρτί υγείας).
eMB Ενεργό

Το eMB Ενεργό είναι ένα τελικό προϊόν και είναι κατασκευασμένο από 5% eMB Πυκνό 5% Μελάσα ζαχαροκάλαμου και 90% νερό. Βοηθά να αποσυντεθούν χωρίς μυρωδιά παραμένουσες ουσίες στο κομπόστ

Αναζωογόνηση Νερού
EM Κεραμικοί Γκρίζοι Σωλήνες
Τα κεραμικά αυτά ψήνονται σε θερμοκρασίες από 1200 με 1300 βαθμούς Κελσίου. Χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση των υδάτων. Η διάρκεια ζωής των κεραμικών είναι απεριόριστη.
EM 2 Κεραμικοί Σωλήνες 35 χιλ 2 Τεμ
Τα κεραμικά αυτά ψήνονται σε θερμοκρασίες από 1200 με 1300 βαθμούς Κελσίου. Χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση των υδάτων. Η διάρκεια ζωής των κεραμικών είναι απεριόριστη.
EM Κεραμικοί Ροζ Σωλήνες
Κεραμικά που ψήνονται με Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς. Χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση του νερού σε δεξαμενές λίμνες και άλλες υδάτινες μάζες.
EM Κεραμικοί Κόκκινοι Σωλήνες
Κεραμικά που ψήνονται με Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς. Χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση του νερού σε δεξαμενές λίμνες και άλλες υδάτινες μάζες.
Κενό δίχτυ για ΕΜ Κεραμικά
Κενό δίχτυ για την μεταφορά και την διανομή των κεραμικών
EM Κεραμικό Δαχτυλίδι μέχρι 5 λίτρα
Κεραμικό δακτυλίδι για την αναζωογόνηση του νερού μέχρι 5 λίτρα
EM Κεραμικό Δαχτυλίδι Μεγάλο μέχρι 200 λίτρα
Κεραμικό δαχτυλίδι για την ενεργοποίηση του νερού μέχρι 200 λίτρα.
Καθαριστικά
EM Καθαριστικό Οσμών Ενεργό
Το EM-Clear είναι ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν που εξουδετερώνει (χωρίς να καλύπτει) τις μυρωδιές στον χώρο σας. Προσφέρει αναζωογόνηση στον αέρα που αναπνέουμε στο σπίτι και στα ταξίδια.
EM Καθαριστικό Οσμών Πυκνό
Το EM KLAR είναι ένα αποσμητικό αναζωογονητικό αέρα για όλες τις περιπτώσεις. Είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια στη σκόνη, τη μούχλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο και στο πλυντήριο. Είναι το αποσμητικό που δρα ενάντια στις οσμές χωρίς το ίδιο να έχει αιθέρια έλαια ή αρώματα, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες.
Κομποστοποίηση - Έδαφος και Λίμνες
ΕΜ Κεραμική σκόνη
Η ΕΜ Κεραμική σκόνη είναι πυλός που αναμιγνύεται με αποτελεσματικούς μικροοργανισμούς και στη συνέχεια ψήνεται. Το αποτέλεσμα είναι να παράγεται μια εξαιρετικά λεπτή σκόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετη ύλη για την ενεργοποίηση του εδάφους.
Bio Bokashi Terra
Το Bokashi Terra είναι ένα βελτιωτικό εδάφους, που αυξάνει την βιολογική δραστηριότητα στο έδαφος. Βοηθά στην βελτίωση της απορρόφησης των θρεπτικών ουσιών του εδάφους, και έτσι μειώνει το κόστος των λιπασμάτων. Το υγιές έδαφος οδηγεί στο να έχουμε υγιή φυτά, ομορφότερα, με μεγαλύτερης διάρκειας άνθη, ανθεκτικότερα στις θερμοκρασίες και την λειψυδρία.
BIO BOKASHI Αποξηραμένο για οικιακό κάδο compost
Το Αποξηραμένο BIO BOKASHI αποτελείται από πίτουρο σιταριού, ζυμωμένο με Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς, και χρησιμοποιείται για την ζύμωση οργανικών αποβλήτων. Εγγυάται την πετυχημένη ζύμωση των αποβλήτων της κουζίνας και προσφέρει ένα εξαιρετικής ποιότητας λίπασμα για τα φυτά τις γλάστρες και τον κήπο σας.
Bio Bokashi Ειδική σκόνη
Αυτή η ειδική σκόνη Bokashi χρησιμοποιείται για την παραγωγή Bokashi Terra, Top Dress, και Bokashi κομπόστ στο σπίτι.
BIO BOKASHI Χώμα Υψηλής Ποιότητας Οργανικό Λίπασμα
Το Bio Bokashi είναι ένα πολύτιμο χώμα γλάστρας, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οργανικό λίπασμα, και η τύρφη που περιέχει, έχει υποστεί ζύμωση με Bokashi Terra, Mest Best και EM Aktive. Βοηθά στις καλλιέργειες διότι είναι ένα εξαιρετικό βελτιωτικό εδάφους.
MEST BEST Οργανικό Λίπασμα για Λουλούδια και Λαχανικά
Το Mest Best είναι ένα οργανικό σύνθετο λίπασμα για τα λουλούδια, τα λαχανικά και το γκαζόν. Περιέχει θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικά για το έδαφος. Επίσης βοηθά το χώμα από κομπόστ να αποκτήσει εντελώς οργανική υπόσταση
Bio.Lit Βελτιωτικό Εδάφους - Τριμμένη Πέτρα Πυριτίου

Το Βio lit είναι 100% φυσικό προϊόν ηφαιστειακής προέλευσης. Πρόκειται για ασβεστόλιθο από τα βουνά του Τιρόλου (Αυστρία), που έχει  κονιορτοποιηθεί και εμπλουτιστεί με (ΕΜ) Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς (κυρίως με βακτήρια  γαλακτικού οξέος).

  • Εμπλουτίζει το έδαφος με μέταλλα και ιχνοστοιχεία, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση της γονιμότητας του και την υγεία των φυτών.
  • Δυναμώνει τα φυτά και αυξάνει την άμυνά τους σε σχέση με τα παράσιτα.
  • Συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας και τον αερισμό του εδάφους.
  • Ενισχύει και προστατεύει την βακτηριακή χλωρίδα στην επιφάνεια των φυτών.
  • Οι ευεργετικές του επιδράσεις είναι μόνιμες γιατί δεν αποσυντίθενται.
  • Εξουδετερώνει τα όξινα συστατικά του εδάφους.
  • Αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης νερού, ιδιαίτερα στα αμμώδη εδάφη.
ZeoBas πολύ λεπτός Ζεόλιθος με Bio.lit
Αυτή η πολύ λεπτή σκόνη με Ζεόλιθο και Bio.Lit, αποροφά τις οσμές, και χρησιμοποιείται για την βελτίωση του εδάφους. Είναι ένα βελτιωτικό εδάφους εγγεκριμένο σύμφωνα με την § 9a DMG 1994th οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει εφαρμογή στις καλλιέργειες, την αμπελουργία, στα κηπευτικά, στην κομποστοποίηση, όπως επίσης στον καθαρισμό των λιμνών και των δεξαμενών.
Ασβεστόλιθος Ρυθμιστικό pH Εδάφους Σάκος 25 Kg
Πλούσιο σε ανθρακικό ασβέστιο, ρυθμίζει το έδαφος με εξαιρετικά χαμηλές τιμές pH και το διατηρεί έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενεργοποιεί αργά και σταθερά το έδαφος γιατί είναι χονδρό και παραμένει αποτελεσματικό για πολύ καιρό μετά τις γεωργικές εργασίες, παρέχοντας ασβέστιο.
Ασβεστόλιθος από Κοράλια Εξισορρόπιση Εδάφους
Είναι ένα εξαιρετικό βελτιωτικό εδάφους, που αποτελείται από πολύ λεπτά κοράλλια. Τα κοράλλια αυτά μπορούν να απελευθερώσουν εύκολα τον ασβεστόλιθο αυξάνοντας το ίδιο γρήγορα την επίδραση τους στο έδαφος. Εξισορροπεί γρήγορα τα οξέα και τις βάσεις του εδάφους.
BOKASHI Κάδος Κομποστοποίησης Κουζίνας
Ο κάδος κομποστοποίησης BOKASHI είναι χρησιμοποιείται για να ζυμωθούν τα απορρίμματα της κουζίνας. Για να εξουδετερωθούν οι οσμές χρησιμοποιούμε το BIO BOKASHI αποξηραμένο για κάδο κομποστοποίησης κουζίνας.
Diabas Λεπτή Σκόνη Πυριτίου με ΕΜ - Βελτιωτικό Εδάφους
Με ψεκασμό Diabas επιτυγχάνετε μυκητολογική εντομοαπωθητική και ωoκτόνο δράση. Ειδικά στα φύλλα αποξηραίνει το μελίτωμα και απορροφώντας την υγρασία από την επιφάνεια του φύλλου αποξεραίνει και μουμιοποιεί τα αυγά τα οποία δεν μπορούν πλέον να εκκολαφθούν. Το ίδιο συμβαίνει και στις αφίδες και γενικώς όταν δημιουργούνται μελιτώματα στον κορμό και στα φύλλα).

Το Bio Lit δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή τοξικές ουσίες και έχει μεγάλη ενεργό επιφάνεια το Bio.lit  καλύπτει 2.500 m2 / kg και το Bio.lit extra Diabas   7.000 m2 / kg.

ΖΕΟΛΙΘΟΣ
Ο Ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό πέτρωμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, οι ιχθυοκαλλιέργειες, η απορρύπανση των υδάτων κλπ.
ZeoBas Ζεόλιθος με Bio.Lit 100 μm
Αυτή η σκόνη με Ζεόλιθο και Bio.Lit, αποροφά τις οσμές, και χρησιμοποιείται για την βελτίωση του εδάφους. Είναι ένα βελτιωτικό εδάφους εγγεκριμένο σύμφωνα με την § 9a DMG 1994th οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει εφαρμογή στις καλλιέργειες, την αμπελουργία, στα κηπευτικά, στην κομποστοποίηση, όπως επίσης στον καθαρισμό των λιμνών και των δεξαμενών.
Ενυσχισχυτικά Φυτών και Εδάφους
Εκχύλισμα Φυτών για Ασθένειες
Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των φυτών και για την πρόληψη των ασθενειών. Αποτελείται από ΕΜ Πυκνό, μελάσα από ζαχαροκάλαμο, φρέσκο ψιλοκομμένο γρασίδι, φυτά οργανικής λίπανσης, σκόρδο, τσίλι και νερό.
MK 5 Αντιπαρασιτικό
Το ΜΚ5 δεν καταπολεμά απλά τα παράσιτα, αλλά πρώτα τα συλλέγει. Ενισχύει την φυσικά αντίσταση εναντίον των παρασίτων και των επιθέσεων από μύκητες. Το ΜΚ5 αποτελείται από ΕΜ Πυκνό, μελάσα ζαχαροκάλαμου, ξύδι από ζύμωση, σκόρδο, τσίλι, αλκοόλ και νερό.
Terra Fert blatt αντιπαρασιτικό με φυλλικό οξύ
Το Terra Fert Blatt είναι ένα αντιπαρασιτικό με Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς και Φυλλικό Οξύ. Εμποδίζει την εμφάνιση μυκητολογικών ασθενειών, και περιορίζει τις διατροφικές ελλείψεις. Προωθεί την ανάπτυξη των φυτών
BB Multikal Ενισχυτικό φυτών με άνθρακα
Είναι ένα ενισχυτικό φυτών με άνθρακα. Παράγεται κάτω από ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας, δεσμεύει το άζωτο, και βελτιστοποιεί την αποθήκευση του νερού και των θρεπτικών συστατικών από τα φυτά. Η λεπτότητα των κόκκων του είναι < 2 mm
GREENGOLD Βελτιωτικό Εδάφους
Το Greengold είναι ένα βελτιωτικο για τα φυτά και το χώμα. Η θεραπεία με Greengoald μπορεί να γίνει στην κοπριά, το κομπόστ και το νερό.
Ζωοτροφές
Συμπλήρωμα Διατροφής Ζώων με Εκχύλισμα Βοτάνων Πυκνό
Το συμπλήρωμα διατροφής για τα ζώα με εκχύλισμα βοτάνων, είναι μια συμπληρωματική ζωοτροφή που παράγεται από βότανα μετά από ζύμωση με ΕΜ και Μελάσα
Συμπλήρωμα Διατροφής Ζώων με Εκχύλισμα Βοτάνων
Συμπλήρωμα διατροφής για όλα τα είδη των ζώων, για την αύξηση της όρεξης.
TOPDRESS Τροφή Ζώων Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Το TOPDRESS είναι μια συμπληρωματική ζωοτροφή που λειτουργεί σε αγχωτικές καταστάσεις.
TOPDRESS Τροφή για Άλογα Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Το TOPDRESS για άλογα είναι μια συμπληρωματική ζωοτροφή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
Διαχείριση Αποβλήτων και Λυμάτων
EMB STARTER Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί Βέλτιστη Ζύμωση
Το EMB Starter είναι ένα μίγμα Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών που έχουν υποστεί ζύμωση με θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Σε συνδυασμό με ΕΜΒ Active παρέχει τα βέλτιστα θρεπτικά συστατικά. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για τα υγρά βουρκώδη λύματα, και την συνολική βελτίωση των υδάτων.
BIO BOKASHI για Λύματα
Εξαφανίζει τις μυρωδιές και την λυματολάσπη από τα ύδατα πάνω από 250 κυβικά μετρα (Φυσικά ύδατα λίμνες, δεξαμενές, στέρνες, κλπ).
BIO BOKASHI K Οργανικό
Το Οργανικό BIO BOKASHI είναι κατάλληλο για τα λύματα σε δεξαμενές αντλιοστασίων, βόθρων και φρεάτια αγωγών.
Δοχεία
Βαρέλι Ενεργοποίησης EM
Βαρέλια σε διάφορα μεγέθη, για την ενεργοποίηση του ΕΜ Πυκνού
Καπάκι αντικατάστασης βαρελιού Ζύμωσης
Ανταλλακτικό καπάκι για βαρέλι στρογγυλό 12 λίτρων
Πώμα με Βύσμα για Βαρέλι Εξάντληση CO2 1 Τεμ
Για την εξάντληση του CO2
Βρυσάκι αποστράγγισης με βίδωμα για 10 ή 15 χιλιοστά
Βρυσάκι για την εύκολη δοσολογία των υγρών
Κενό Δοχείο
Δοχεία άδεια χωρητικότητας 5 και 10 λίτρων
Καπάκι για Κάνιστρο Τεμάχιο
Καπάκι για κάνιστρο. Σφραγίζει στεγανά το κάνιστρο προκειμένου να αποφευχθεί η διόγκωση του κάνιστρου κατά την διαδικασία της ζύμωσης
Ανοιχτήρι για Κάνιστρο 5 και 10 Λίτρων
Για το εύκολο άνοιγμα των δοχείων
JÄGER Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης για Ενεργοποίηση EM
Θερμοστάτης για την ενεργοποίηση των ΕΜ Κεραμικά
Ταινές για Μέτρηση του pH 100 Τεμάχια
Για την μέτρηση της τιμής του pH
Βρυσάκι Αποστράγγισης για Κάνιστρο 25 Lt
Βρυσάκι για την εύκολη δοσολογία των υγρών
Προστατευτικό Φύλλο 5m2 για Compost Λευκό
Για την παραγωγή υψηλής ποιότητας Bokashi στον κήπο σας
Συσκεύες Ψεκασμού και Δοσομετρητές
Foxy Plus Χειροκίνητος Ψεκαστήρας 360° 500 ml
Πρακτικός ψεκαστήρας ο οποίος ψεκάζει και ανάποδα
EM Ποτήρι 100 ml
Για τον εύκολο υπολογισμό της δοσολογίας των ΕΜ
Μπουκαλάκι καφέ 50 ml χωρίς σταγονόμετρο ή ψεκαστήρα
Μπουκαλάκι 50 ml χωρίς σταγονόμετρο ή ψεκαστήρα
Μπουκαλάκι Μπλε 30 ml χωρίς σταγονόμετρο ή ψεκαστήρα
Μπουκαλάκι 30 ml χωρίς σταγονόμετρο ή ψεκαστήρα
Ψεκαστήρας για φιαλίδια 30 και 50 ml (χωρίς τη φιάλη)
Ψεκαστήρας για φιάλη 20 30 και 50 ml
Σταγονόμετρο για Φιάλη 20 και 30 ml
Σταγονόμετρο (χωρίς φιάλη) για μπουκαλάκια των 20 και 30 ml
Μίκτης Νερού και EM 1.25 1%
Η συσκευή AQUAMIX επιτρέπει την χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών και του νερού σε ένα βήμα.
Ηλεκτρονικός Ψεκαστήρας
Είναι μια φορητή συσκευή ψεκασμού με ακτίνα 20 μέτρων, ιδανική για ψεκασμό δένδρων και θάμνων, καθώς και για την εξάλειψη των οσμών σε αίθουσες και χώρους.
Super Star Ψεκαστήρας με Συσσώρευση Αέρα 1250 ml
Μικρή εύχρηστη συσκευή συσσώρευσης αέρα με ακροφύσιο από ορείχαλκο και ρυθμιζόμενη κεφαλή.
Ψεκαστήρας Φιάλη
Φιάλες των 500 και 1000 ml για τέλειο ψεκασμό των προϊόντων μας.
ELGO Ψεκαστήρας Μίκτης Νερού με EM
Η συσκευή ELGO επιτρέπει την χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών και του νερού σε ένα βήμα.
Κτήρια Κατασκεύη Συντήρηση και Ανακαίνηση
AMRON Κεραμική Πούδρα
Είναι μια κεραμική σκόνη που την προσθέτουμε στο χρώμα για την βαφή των τοίχων. Δεσμεύει τις επιβλαβείς ουσίες, και ενεργοποιεί τον χώρο που ζούμε.
EM Κεραμική Σκόνη για την Οικοδομή
Είναι ένα προϊόν μια κεραμική σκόνη που χρησιμοποιείται ως πρόσθετη ύλη στις κατασκευές κτηρίων, και κατοικιών, αλλά και στις εργασίες ανακαίνισης.
Τρόφιμα
Μαύρη βιολογική μελάσα ζαχαροκάλαμου Multikraft
Η μαύρη βιολογική μελάσα από ζαχαροκάλαμο, αποτελεί ένα πολύτιμο φυσικό προϊόν που παράγεται από την εξευγενισμένη διαδικασία παραγωγής βιολογικού ζαχαροκάλαμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης όπου χρειάζεται
Σπόροι Ραδικιών για Σπορά Πακέτο 100 gr
Ανάμικτοι πολύχρωμοι σπόροι ραδικιών. Το διαφορετικό αυτό μίγμα των σπόρων ραδικιού περιλαμβάνει πρώιμους και όψιμους σπόρους διαφορετικών χρωμάτων.
αρχική  |  τι είναι οι Α.Μ.  |  η Naturam