e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Κτηνοτροφία

προϊόντα
εφαρμογές
μελέτες
ερωτήσεις
ΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΊ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΧΟΙΡΩΝ
Οι ΕΜ έχουν πολλαπλές, πολύτιμες ιδιότητες: Αυξάνουν την όρεξη, την δυναμική αξία της τροφής, την ευημερία και την άμυνα του οργανισμού των ζώων, λειτουργούν ισορροπητικά και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες στο στάβλο.
Αφήστε τους ΕΜ να δουλέψουν για σας. Και καλυτερέψτε με οικολογικό τρόπο την ποιότητα ζωής των ζώων σας.
Δεν έχει σημασία μόνο τι κάνουμε, αλλά και πως το κάνουμε. Περισσότερα
Πώς να παρασκευάσετε SUPER BOKASHI για χρήση στην Κτηνοτροφία
Βασικό λίπασμα, συμπλήρωμα για τις ζωοτροφές, εμβόλιο για την παρασκευή του Bokashi.
Με τις ακόλουθες οδηγίες θα γίνει λεπτομερής αναφορά στα απαραίτητα υλικά, αλλά και μια βήμα προς βήμα περιγραφή της διαδικασίας παρασκευής του Super-Bokashi.
ΟΙ ΕΜ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ
ΕΜ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΟΟΙΔΩΝ

Στην εκτροφή των ζώων, η επιτυχία των ΕΜ γίνεται σε όλους τους τομείς ιδιαιτέρως αισθητή: Οι μυρωδιές, η κοπριά των ζώων, κυρίως η αποξηραμένη, στερεή κοπριά, αναπτύσσει μετά την επέμβαση των ΕΜ σημαντικά λιγότερες οσμές και γίνεται πιο ανεκτικό για το έδαφος και τα φυτά.
Το περιβάλλον του στάβλου καλυτερεύει και οι μύγες στο στάβλο μειώνονται αισθητά. Γιατί οι μύγες αποθέτουν τα αυγά τους αποκλειστικά σε ύλη που σαπίζει, καθώς αυτή δημιουργεί τροφή για τις προνύμφες τους. Η χρήση των ΕΜ σε ολόκληρο το στάβλο εμποδίζει τη δημιουργία της αποσύνθεσης και σαν λογικό επακόλουθο δεν προσφέρει χώρο ζωής για τις μύγες και τα αυγά τους.
ΕΚΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΩΝ
ΕΚΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΩΝ

OIKONOMIA ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ


Οι ρίζες της Multikraft, η οποία ιδρύθηκε το 1977, έγκειται στην οικονομία φαρμών και στην παραγωγή υλικών τροφοδοσίας. H Multikraft προσφέρει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό.
"Στο τέλος της δεκαετίας του ‘90, η Multikraft εφάρμοσε τους Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς. «Οι πρώτες προσπάθειες στην οικιακή ζωοτροφία είχε ήδη δημιουργήσει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα», λέει ο Ulrike Hader, Διευθύνων σύμβουλος της Multikraft Produktions- und HandelsgmbH.

Θετικές επιδράσεις στο κλίμα στάβλων, διάλυμα υγρού πηλού, υγρού και στέρεου λιπάσματος
Οι μύγες αφήνουν τα αυγά τους μόνο σε υλικά αποσάθρωσης καθώς παρέχουν τροφή για τις προνύμφες. Η χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών σε ολόκληρο το στάβλο εμποδίζει τις διαδικασίες αποσάθρωσης και, σαν λογικό επακόλουθο, αφαιρεί το φυσικό περιβάλλον των προνυμφών. Επομένως, η χρήση τους βελτιώνει το κλίμα του στάβλου. Η καταστολή των διαδικασιών αποσάθρωσης λόγω των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών έχει και άλλες θετικές επιδράσεις σε άλλους τομείς της οικιακής οικονομίας. Η υγρή και στερεή κοπριά έχουν σημαντικά λιγότερες οσμές και είναι συμβατά με το έδαφος και τα φυτά χρησιμοποιώντας ΕΜ.
Η αυξημένη ανθεκτικότητα, καλύτερη εισαγωγή τροφής
Το εκχύλισμα βοτάνων Multikraft Fermented Herbs Extract (FHE) and Topdress χρησιμοποιείται στη ζωοτροφή για να βελτιώσει την πρόσληψη τροφής των ζώων και να έχει μια θετική επίδραση στην ανθεκτικότητα των ζώων. Σύμφωνα με πρακτικές αναφορές, ωφέλιμοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται στο στομάχι - αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επομένως την αντοχή των ζώων. Τα αναζωογονημένα και υγιή ζώα μειώνουν τα επιχειρησιακά σας έξοδα, ενώ παράλληλα η καθημερινή ανάπτυξη και ποιότητα αυξάνεται.

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί στην Εκτροφή Πουλερικών
Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί έχουν πολλαπλές και, πολύτιμες ιδιότητες: αυξάνουν την όρεξη και το ρυθμό μεταβολισμού της τροφής, την ευημερία και την άμυνα του οργανισμού, λειτουργούν εξισορροπητικά και βελτιστοποιούν το κλίμα στο κοτέτσι.
ΕΚΤΡΟΦΗ ΑΛΟΓΩΝ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ TOPDRESS

Η χρήση των ζωοτροφών FHE και Topdress ως προσθετική ζωοτροφή, συμβάλει στην αύξηση της όρεξης, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη στην ευημερία των ζώων σας. Οι πιο κάτω αναφορές για αποτελέσματα από την χρήση ζωοτροφών Multikraft FHE ( απόσταγμα από την ζύμωση βοτάνων) και Topdress για τα άλογα είναι από εμπειρίες:

• Βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντοχή των αλόγων.
• Καλυτερεύουν την γεύση του φαγητού.
• Εμφανίζονται λιγότερα προβλήματα στον μεταβολισμό.
• Βελτιώνεται και γυαλίζει το τρίχωμα, επίσης βελτιώνεται η ποιότητα των οπλών.
• Αναπτύσσονται στο έντερο οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί.
• Μειώνονται τα προβλήματα της διάρροιας χάρης στη σταθερή χλωρίδα του εντέρου.
• Μειώνονται τα παθογόνα βακτήρια στα κόπρανα.
• Τα ζώα γίνονται λιγότερο θορυβώδη και περισσότερο ισορροπημένα.
• Αυξάνεται η γονιμότητα και μειώνεται το κόστος των τροφίμων.

αρχική  |  τι είναι οι Α.Μ.  |  η Naturam