e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Γεωργία > Κηπευτικά

προϊόντα
λεπτομέρειες
εφαρμογές
μελέτες
ερωτήσεις
ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ
Η επιτυχία στην καλλιέργεια των λαχανικών εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την γονιμότητα του εδάφους. Οι Ενερεγοί Μκροοργανισμοί, προωθούν την γονιμότητα του εδάφους διότι αναγεννούν τους μικροοργανισμούς του εδάφους, και συμβάλλουν στη μετατροπή των οργανικών υλικών σε θρεπτικά συστατικά. Τα θρεπτικά αυτά συστατικά είναι διαθέσιμα για τα φυτά, και μάλιστα δημιουργούν ένα τέτοιο περιβάλλον, στο οποίο τα παθογόνα και παρασιτικά βακτήρια αφαιρούνται από τον οικότοπο τους.
Οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί βοηθούν σημαντικά την γονιμότητα του εδάφους, την ανάπτυξη των φυτών και την αντίσταση τους στις ασθένειες.

 


Βασικά
Ενεργοί Μικροοργανισμοί Πυκνό Multikraft
Το ΕΜ Πυκνό είναι ένα μίγμα Ενεργών Μικροοργανισμών που υπάρχουν ελεύθεροι στη φύση. Οι πρώτες ύλες είναι βακτήρια γαλακτικού οξέος, διάφορα φωτοσυνθετικά βακτήρια, μελάσα από ζαχαροκάλαμο και νερό.
Ενεργοί Μικροοργανισμοί (ΕΜActive)

Το ΕΜ Aktive είναι το τελικό προϊόν και περιέχει ΕΜ Πυκνό, μελάσα ζαχαροκάλαμου, βακτήρια γαλακτικού οξέος, σιτάρι, και βακτήρια φωτοσύνθεσης.

Μελάσα από ζαχαροκάλαμο Multikraft
Η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι ένα παχύρρευστο μαύρο καφέ υποπροϊόν για την παραγωγή ακατέργαστης ζάχαρης, της οποίας η πυκνότητα είναι σαν το μέλι. Η μελάσα αποτελεί ιδανική πηγή θρεπτικών συστατικών για τους αποτελεσματικούς μικροοργανισμούς, και χρησιμοποιείται για να γίνει η ζύμωση με το ΕΜ Πυκνό
mOlnasa ορός γάλακτος σε σκόνη

Olnasa Ορός γάλακτος σε σκόνη

  • ενθαρρύνει την ανάπτυξη.
  • Αυξάνει την αντοχή και ενισχύει το φυσικό μηχανισμό άμυνας του φυτού.
  • Υποστηρίζει την επίδραση των άλλων προϊόντων Multikraft και είναι μια εξαιρετική επιφανειοδραστικό
Αναζωογόνηση Νερού
EM 2 Κεραμικοί Σωλήνες 35 χιλ 2 Τεμ
Τα κεραμικά αυτά ψήνονται σε θερμοκρασίες από 1200 με 1300 βαθμούς Κελσίου. Χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση των υδάτων. Η διάρκεια ζωής των κεραμικών είναι απεριόριστη.
EM Κεραμικοί Γκρίζοι Σωλήνες
Τα κεραμικά αυτά ψήνονται σε θερμοκρασίες από 1200 με 1300 βαθμούς Κελσίου. Χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση των υδάτων. Η διάρκεια ζωής των κεραμικών είναι απεριόριστη.
Κενό δίχτυ για ΕΜ Κεραμικά
Κενό δίχτυ για την μεταφορά και την διανομή των κεραμικών
Κομποστοποίηση - Έδαφος και Λίμνες
ΕΜ Κεραμική σκόνη
Η ΕΜ Κεραμική σκόνη είναι πυλός που αναμιγνύεται με αποτελεσματικούς μικροοργανισμούς και στη συνέχεια ψήνεται. Το αποτέλεσμα είναι να παράγεται μια εξαιρετικά λεπτή σκόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετη ύλη για την ενεργοποίηση του εδάφους.
Bio Bokashi Terra
Το Bokashi Terra είναι ένα βελτιωτικό εδάφους, που αυξάνει την βιολογική δραστηριότητα στο έδαφος. Βοηθά στην βελτίωση της απορρόφησης των θρεπτικών ουσιών του εδάφους, και έτσι μειώνει το κόστος των λιπασμάτων. Το υγιές έδαφος οδηγεί στο να έχουμε υγιή φυτά, ομορφότερα, με μεγαλύτερης διάρκειας άνθη, ανθεκτικότερα στις θερμοκρασίες και την λειψυδρία.
Bio Bokashi Ειδική σκόνη
Αυτή η ειδική σκόνη Bokashi χρησιμοποιείται για την παραγωγή Bokashi Terra, Top Dress, και Bokashi κομπόστ στο σπίτι.
BIO BOKASHI Χώμα Υψηλής Ποιότητας Οργανικό Λίπασμα
Το Bio Bokashi είναι ένα πολύτιμο χώμα γλάστρας, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οργανικό λίπασμα, και η τύρφη που περιέχει, έχει υποστεί ζύμωση με Bokashi Terra, Mest Best και EM Aktive. Βοηθά στις καλλιέργειες διότι είναι ένα εξαιρετικό βελτιωτικό εδάφους.
MEST BEST Οργανικό Λίπασμα για Λουλούδια και Λαχανικά
Το Mest Best είναι ένα οργανικό σύνθετο λίπασμα για τα λουλούδια, τα λαχανικά και το γκαζόν. Περιέχει θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικά για το έδαφος. Επίσης βοηθά το χώμα από κομπόστ να αποκτήσει εντελώς οργανική υπόσταση
Bio.Lit Βελτιωτικό Εδάφους - Τριμμένη Πέτρα Πυριτίου

Το Βio lit είναι 100% φυσικό προϊόν ηφαιστειακής προέλευσης. Πρόκειται για ασβεστόλιθο από τα βουνά του Τιρόλου (Αυστρία), που έχει  κονιορτοποιηθεί και εμπλουτιστεί με (ΕΜ) Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς (κυρίως με βακτήρια  γαλακτικού οξέος).

  • Εμπλουτίζει το έδαφος με μέταλλα και ιχνοστοιχεία, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση της γονιμότητας του και την υγεία των φυτών.
  • Δυναμώνει τα φυτά και αυξάνει την άμυνά τους σε σχέση με τα παράσιτα.
  • Συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας και τον αερισμό του εδάφους.
  • Ενισχύει και προστατεύει την βακτηριακή χλωρίδα στην επιφάνεια των φυτών.
  • Οι ευεργετικές του επιδράσεις είναι μόνιμες γιατί δεν αποσυντίθενται.
  • Εξουδετερώνει τα όξινα συστατικά του εδάφους.
  • Αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης νερού, ιδιαίτερα στα αμμώδη εδάφη.
Diabas Λεπτή Σκόνη Πυριτίου με ΕΜ - Βελτιωτικό Εδάφους
Με ψεκασμό Diabas επιτυγχάνετε μυκητολογική εντομοαπωθητική και ωoκτόνο δράση. Ειδικά στα φύλλα αποξηραίνει το μελίτωμα και απορροφώντας την υγρασία από την επιφάνεια του φύλλου αποξεραίνει και μουμιοποιεί τα αυγά τα οποία δεν μπορούν πλέον να εκκολαφθούν. Το ίδιο συμβαίνει και στις αφίδες και γενικώς όταν δημιουργούνται μελιτώματα στον κορμό και στα φύλλα).

Το Bio Lit δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή τοξικές ουσίες και έχει μεγάλη ενεργό επιφάνεια το Bio.lit  καλύπτει 2.500 m2 / kg και το Bio.lit extra Diabas   7.000 m2 / kg.

Ασβεστόλιθος Ρυθμιστικό pH Εδάφους Σάκος 25 Kg
Πλούσιο σε ανθρακικό ασβέστιο, ρυθμίζει το έδαφος με εξαιρετικά χαμηλές τιμές pH και το διατηρεί έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενεργοποιεί αργά και σταθερά το έδαφος γιατί είναι χονδρό και παραμένει αποτελεσματικό για πολύ καιρό μετά τις γεωργικές εργασίες, παρέχοντας ασβέστιο.
Ασβεστόλιθος από Κοράλια Εξισορρόπιση Εδάφους
Είναι ένα εξαιρετικό βελτιωτικό εδάφους, που αποτελείται από πολύ λεπτά κοράλλια. Τα κοράλλια αυτά μπορούν να απελευθερώσουν εύκολα τον ασβεστόλιθο αυξάνοντας το ίδιο γρήγορα την επίδραση τους στο έδαφος. Εξισορροπεί γρήγορα τα οξέα και τις βάσεις του εδάφους.
ΖΕΟΛΙΘΟΣ
Ο Ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό πέτρωμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, οι ιχθυοκαλλιέργειες, η απορρύπανση των υδάτων κλπ.
ZeoBas πολύ λεπτός Ζεόλιθος με Bio.lit
Αυτή η πολύ λεπτή σκόνη με Ζεόλιθο και Bio.Lit, αποροφά τις οσμές, και χρησιμοποιείται για την βελτίωση του εδάφους. Είναι ένα βελτιωτικό εδάφους εγγεκριμένο σύμφωνα με την § 9a DMG 1994th οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει εφαρμογή στις καλλιέργειες, την αμπελουργία, στα κηπευτικά, στην κομποστοποίηση, όπως επίσης στον καθαρισμό των λιμνών και των δεξαμενών.
ZeoBas Ζεόλιθος με Bio.Lit 100 μm
Αυτή η σκόνη με Ζεόλιθο και Bio.Lit, αποροφά τις οσμές, και χρησιμοποιείται για την βελτίωση του εδάφους. Είναι ένα βελτιωτικό εδάφους εγγεκριμένο σύμφωνα με την § 9a DMG 1994th οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει εφαρμογή στις καλλιέργειες, την αμπελουργία, στα κηπευτικά, στην κομποστοποίηση, όπως επίσης στον καθαρισμό των λιμνών και των δεξαμενών.
Ενυσχισχυτικά Φυτών και Εδάφους
Εκχύλισμα Φυτών για Ασθένειες
Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των φυτών και για την πρόληψη των ασθενειών. Αποτελείται από ΕΜ Πυκνό, μελάσα από ζαχαροκάλαμο, φρέσκο ψιλοκομμένο γρασίδι, φυτά οργανικής λίπανσης, σκόρδο, τσίλι και νερό.
MK 5 Αντιπαρασιτικό
Το ΜΚ5 δεν καταπολεμά απλά τα παράσιτα, αλλά πρώτα τα συλλέγει. Ενισχύει την φυσικά αντίσταση εναντίον των παρασίτων και των επιθέσεων από μύκητες. Το ΜΚ5 αποτελείται από ΕΜ Πυκνό, μελάσα ζαχαροκάλαμου, ξύδι από ζύμωση, σκόρδο, τσίλι, αλκοόλ και νερό.
Terra Fert blatt αντιπαρασιτικό με φυλλικό οξύ
Το Terra Fert Blatt είναι ένα αντιπαρασιτικό με Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς και Φυλλικό Οξύ. Εμποδίζει την εμφάνιση μυκητολογικών ασθενειών, και περιορίζει τις διατροφικές ελλείψεις. Προωθεί την ανάπτυξη των φυτών
GREENGOLD Βελτιωτικό Εδάφους
Το Greengold είναι ένα βελτιωτικο για τα φυτά και το χώμα. Η θεραπεία με Greengoald μπορεί να γίνει στην κοπριά, το κομπόστ και το νερό.
BB Multikal Ενισχυτικό φυτών με άνθρακα
Είναι ένα ενισχυτικό φυτών με άνθρακα. Παράγεται κάτω από ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας, δεσμεύει το άζωτο, και βελτιστοποιεί την αποθήκευση του νερού και των θρεπτικών συστατικών από τα φυτά. Η λεπτότητα των κόκκων του είναι < 2 mm
Δοχεία
Συσκευή Ζύμωσης EM 10 Lt
Συσκευή ζύμωσης 10 λίτρων. Χρησιμοποιήστε ΕΜ Πυκνό, Εκχύλισμα από βότανα, και μελάσα από ζαχαροκάλαμο για την παραγωγή ενός εξαιρετικού βελτιωτικού για τα φυτά και το έδαφος.
Βαρέλι Ενεργοποίησης EM
Βαρέλια σε διάφορα μεγέθη, για την ενεργοποίηση του ΕΜ Πυκνού
Καπάκι αντικατάστασης βαρελιού Ζύμωσης
Ανταλλακτικό καπάκι για βαρέλι στρογγυλό 12 λίτρων
Πώμα με Βύσμα για Βαρέλι Εξάντληση CO2 1 Τεμ
Για την εξάντληση του CO2
Βρυσάκι αποστράγγισης με βίδωμα για 10 ή 15 χιλιοστά
Βρυσάκι για την εύκολη δοσολογία των υγρών
JÄGER Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης για Ενεργοποίηση EM
Θερμοστάτης για την ενεργοποίηση των ΕΜ Κεραμικά
Ταινές για Μέτρηση του pH 100 Τεμάχια
Για την μέτρηση της τιμής του pH
Κενό Δοχείο
Δοχεία άδεια χωρητικότητας 5 και 10 λίτρων
Καπάκι για Κάνιστρο Τεμάχιο
Καπάκι για κάνιστρο. Σφραγίζει στεγανά το κάνιστρο προκειμένου να αποφευχθεί η διόγκωση του κάνιστρου κατά την διαδικασία της ζύμωσης
Βρυσάκι Αποστράγγισης για Κάνιστρο 25 Lt
Βρυσάκι για την εύκολη δοσολογία των υγρών
Ανοιχτήρι για Κάνιστρο 5 και 10 Λίτρων
Για το εύκολο άνοιγμα των δοχείων
Συσκεύες Ψεκασμού και Δοσομετρητές
EM Ποτήρι 100 ml
Για τον εύκολο υπολογισμό της δοσολογίας των ΕΜ
Mister Power Μηχάνημα Υδρονέφωσης
Το μηχάνημα αυτό χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό με πολύ μικρές σταγόνες, σε μια περιοχή 60 μέτρων. Αποτελεί μεγάλη βοήθεια στην πρεβιοτική θεραπεία και την ύγρανση στους αχυρώνες.
Ηλεκτρονικός Ψεκαστήρας
Είναι μια φορητή συσκευή ψεκασμού με ακτίνα 20 μέτρων, ιδανική για ψεκασμό δένδρων και θάμνων, καθώς και για την εξάλειψη των οσμών σε αίθουσες και χώρους.
Διανομέας Τύπου DF1
Ο διανομέας είναι κατάλληλος για τον ελκυστήρα με 6V επισύναψη
Μίκτης Νερού και EM 1.25 1%
Η συσκευή AQUAMIX επιτρέπει την χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών και του νερού σε ένα βήμα.
Τρόφιμα
Μαύρη βιολογική μελάσα ζαχαροκάλαμου Multikraft
Η μαύρη βιολογική μελάσα από ζαχαροκάλαμο, αποτελεί ένα πολύτιμο φυσικό προϊόν που παράγεται από την εξευγενισμένη διαδικασία παραγωγής βιολογικού ζαχαροκάλαμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης όπου χρειάζεται
αρχική  |  τι είναι οι Α.Μ.  |  η Naturam