e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Απορρυπαντικά > Νοικοκυριό

προϊόντα
λεπτομέρειες
εφαρμογές
μελέτες
ερωτήσεις
μαρτυρίες
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ
Καθαριότητα με τη δύναμη της φύσης

Τα καθαριστικά με Ενεργούς Μικροοργανισμούς, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, υποαλλεργικά, και 100% βιοδιασπώμενα.
Είναι απόλυτα ασφαλή σε οποιαδήποτε χρήση, γιατί περιέχουν 100% φυσικά συστατικά και είναι απόλυτα κατάλληλα για παιδιά και άτομα με αλλεργίες.
Οι άνθρωποι και τα κατοικίδια, δεν επιβαρύνονται από την παρουσία χημικών καταλοίπων όπως αυτά που αφήνουν τα συμβατικά καθαριστικά δαπέδου.


Καθαριότητα και οικολογία

Χαμηλή δοσολογία: Είναι συνεπώς, πολύ οικονομικά, δηλαδή χρειάζονται λιγότερα υλικά συσκευασίας, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους διάθεσης

Οικονομία στο νερό: Δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα και έτσι δεν χρειάζεται να ξεπλένονται οι επιφάνειες. Επίσης δεν επιρεάζονται, και δεν επιρεάζουν τα μικροβιολογικά καθαριστικά.

Αποτελεσματικός καθαρισμός

Έχουν εξαιρετική ικανότητα να διαλύουν τα σωματίδια των ρύπων.
Είναι αποτελεσματικά κατά των οσμών και της μούχλας.
Διατηρούν και ζωντανεύουν τα χρώματα.
Εϊναι ευγενικά με τις επιφάνειες, προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετικο γυαλιστικό αποτέλεσμα.
Έχουν αντιστατική δράση, με αποτέλσμα να μην επικάθεται σκόνη στις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί με ΕΜ, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά καθαριστικά.

Πώς τα εφαρμόζουμε

Με τα ΕΜ καθαριστικά επιλέγετε να αφαιρέσετε με φυσικό τρόπο τους ρύπους. Μπορείτε επίσης να αναζωογονήσετε όλους τους χώρους, και το σαλόνι σας, απλά με έναν ψεκασμό σε αραίωση με νερό 1:100 (για την εξουδετέρωση της σκόνης, του καπνού και των οσμών).

Με την επαναλαμβανόμενη χρήση μειώνεται η επαναμόλυνση, και αυξάνεται το καθαριστικό αποτέλεσμα. Όσο περισσότερες φορές εφαρμόζουμε τα ΕΜ Καθαριστικά σε μια επιφάνεια, τόσο πιο εύκολη είναι η διαδικασία καθαρισμού, με απουσία της επαναρύπανσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Αναζωογόνηση Νερού
ΕΜ Κεραμικά για Πλυντήριο Ρούχων
Κεραμικά για το πλύσιμο των ρούχων σας. Ανθεκτικά για 100 έως 200 πλυντήρια
Καθαριστικά
EMC Καθαριστικό Μπάνιου Άρωμα Κίτρου

 

Καθαριστικό για το μπάνιο με άρωμα κίτρου. Ιδανικό για τις πορσελάνες, τους καθρέπτες, τα πλακάκια τοίχου και δαπέδου. Συνδυάζει την διασπαστική δύναμη των ρύπων, που έχει το κίτρο, μαζί με την δύναμη των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών. Καθαρίζει σε βάθος, γυαλίζει και απολυμαίνει

 

EMC Ισχυρό Καθαριστικό με Άρωμα Λεμονιού
Ισχυρό καθαριστικό για πολύ λερωμένες επιφάνειες, και σκληρούς λεκέδες. Χρησιμοποιείται εσωτερικά και κυρίως εξωτερικά στο σπίτι, σε εστιατόρια, καντίνες, επαγγελματικούς χώρους. Χρήση σε νηπιαγωγεία, σχολεία, και παιδικούς σταθμούς.
Καθαρίζει σε βάθος, γυαλίζει και απολυμαίνει.
EMC Γενικό Καθαριστικό Άρωμα Λεβάντα
Γενικό καθαριστικό για το νοικοκυριό με άρωμα Λεβάντας, για όλους τους χώρους και τα αντικείμενα του σπιτιού σας. Αποροφά τις οσμές, καθαρίζει σε βάθος, γυαλίζει και απολυμαίνει. Συνδυάζει την διασπαστική δύναμη των λιπών που έχει η λεβάντα, μαζί με την δύναμη των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών.
EMC Καθαριστικό για Κουζίνα με Άρωμα Εσπεριδοειδών
Καθαριστικό για την κουζίνα. Χρησιμοποιείται στα πιάτα, σε όλα ανεξαιρέτως τα σκεύη της κουζίνας, στον φούρνο στις εστίες υγραερίου, στο ψυγείο εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι κατάλληλο για τους πάγκους, τους νεροχύτες, τα πλακάκια, τον απορροφητήρα, και γενικότερα για όλους τους χώρους στην κουζίνα σας.
Καθαρίζει σε βάθος, γυαλίζει και απολυμαίνει.
EMC Σετ Καθαριστικά 5 χ 100 ml
Περιέχει 5 φιάλες των 100 ml η κάθε μία Γενικού Καθαριστικού με άρωμα Λεβάντας, Καθαριστικού για την Κουζίνα με άρωμα Αιθέριων ελαίων, Καθαριστικού για το Μπάνιο με άρωμα Κίτρου, και Δυνατό Καθαριστικό με άρωμα Λεμονιού.
EMC Καθαριστικό για Άλατα
Το καθαριστικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, γενικά και λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε μεγάλες με μεγάλο βαθμό αποθεμάτων ασβεστίου (άλατα) επιφάνειες.
Περιέχει Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς, και άλλους οργανισμούς που διαχωρίζουν τα λίπη, τα έλαια, και διασπούν τα άλατα. Περιέχει επίσης εκχύλισμα λεμονιού, κιτρικό οξύ, οργανική μελάσα ζαχαροκάλαμου, έλαιο λεμονιού, έλαιο πεύκου και citronella. Καθαρίζει, απολυμαίνει και γυαλίζει, δίνοντας λάμψη στις επιφάνειες.
EMC Καθαριστικό Ταπήτων
Το καθαριστικό για τάπητες, εξουδετερώνει τις οσμές, καθαρίζει και φροντίζει τα χαλιά σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Ακόμη και επίμονοι λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν απλά με την παράταση του χρόνου παραμονής του καθαριστικού στην λερωμένη επιφάνεια.
Τα συστατικά που περιέχει το καθαριστικό είναι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί, οργανισμοί που αποσυνθέτουν την κυτταρίνη, εκχύλισμα λεμονιού και πορτοκαλιού, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και πεύκου, και οργανική μελάσα από ζαχαροκάλαμο.
EMC Καθαριστικό για Υφάσματα Χέρι Πλυντήριο
Το καθαριστικό αυτό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, εξαλείφει τις οσμές, καθαρίζει και φροντίζει τα υφάσματα, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε στο πλυντήριο ή στο χέρι. Για επίμονους λεκέδες, μπορείτε να αφήσετε για περισσότερο διάστημα το καθαριστικό στην λερωμένη επιφάνεια. Εξαλείφει τις οσμές, καθαρίζει τους πόρους, και φρεσκάρει τα υφάσματα σας.
EM Σκόνη Πλυντηρίου 1 Kg
Πούδρα πλυσίματος με βάση το σαπούνι, από αγνά λίπη και έλαια.
EM Καθαριστικό Οσμών Ενεργό
Το EM-Clear είναι ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν που εξουδετερώνει (χωρίς να καλύπτει) τις μυρωδιές στον χώρο σας. Προσφέρει αναζωογόνηση στον αέρα που αναπνέουμε στο σπίτι και στα ταξίδια.
EM KLAR Καθαριστικό Οσμών με Αντλία Ψεκασμού 500 ml
Το EM Clear είναι ένα φυσικό αποσμητικό για τους χώρους και τα υφάσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως spray δωματίου στο σπίτι, αλλά και για τα ταξίδια σας. Εξουδετερώνει τις οσμές, ενεργοποιεί το ζωτικό μας περιβάλλον εξασφαλίζοντας ευεξία και αναζωογόνηση. Δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, και λειτουργεί φυσικά.
Δοχεία
Κενό Δοχείο
Δοχεία άδεια χωρητικότητας 5 και 10 λίτρων
Βρυσάκι Αποστράγγισης για Κάνιστρο 25 Lt
Βρυσάκι για την εύκολη δοσολογία των υγρών
Ανοιχτήρι για Κάνιστρο 5 και 10 Λίτρων
Για το εύκολο άνοιγμα των δοχείων
Συσκεύες Ψεκασμού και Δοσομετρητές
Foxy Plus Χειροκίνητος Ψεκαστήρας 360° 500 ml
Πρακτικός ψεκαστήρας ο οποίος ψεκάζει και ανάποδα
Super Star Ψεκαστήρας με Συσσώρευση Αέρα 1250 ml
Μικρή εύχρηστη συσκευή συσσώρευσης αέρα με ακροφύσιο από ορείχαλκο και ρυθμιζόμενη κεφαλή.
Ψεκαστήρας Φιάλη
Φιάλες των 500 και 1000 ml για τέλειο ψεκασμό των προϊόντων μας.
Δοσομετρητής 10 ml για Σκόνη Καθαρισμού
Μεζούρα για την απλή και εύκολη δοσολογία των καθαριστικών
EM Ποτήρι 100 ml
Για τον εύκολο υπολογισμό της δοσολογίας των ΕΜ
Mister Power Μηχάνημα Υδρονέφωσης
Το μηχάνημα αυτό χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό με πολύ μικρές σταγόνες, σε μια περιοχή 60 μέτρων. Αποτελεί μεγάλη βοήθεια στην πρεβιοτική θεραπεία και την ύγρανση στους αχυρώνες.
Μίκτης Νερού και EM 1.25 1%
Η συσκευή AQUAMIX επιτρέπει την χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών και του νερού σε ένα βήμα.
αρχική  |  τι είναι οι Α.Μ.  |  η Naturam