e-mail
password
ΕΙΣΟΔΟΣ
Νέο μέλος     Υπενθύμιση password
το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
τι είναι οι Α.Μ. η Naturam προϊόντα άρθρα νέα

Ζύμωση και παραγωγή

Το EM πυκνό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας από τη φιάλη ή μπορείτε για οικονομικούς λόγους να το «επεκτείνετε». Αυτή η διαδικασία της «επέκτασης» ονομάζεται ενεργοποίηση. Δεδομένου ότι το EM πυκνό αποτελείται από πολλούς ωφέλιμους μικροοργανισμούς, οι οποίοι με την κατάλληλη τροφή (μελάσα από ζαχαροκάλαμο) και ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να αυξήσει τον πληθυσμό του, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον πληθυσμό των μικροοργανισμών του EM πυκνού και να αποκτήσετε πολύ πιο μεγαλύτερη ποσότητα με τις ίδιες ιδιότητες αλλά περιορισμένο χρόνο ζωής.

Σε μας onlineshop θα βρείτε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να έχετε μια επιτυχημένη ενεργοποίηση. Τα βασικά μέσα που θα χρειαστείτε  είναι τα πιο κάτω:
• Ένα πλαστικό δοχείο τροφίμων, χωρητικότητας από 4 λίτρα και άνω.
• Ένα θερμοστάτη ενυδρείου
• Ένα θερμόμετρο
• Μια βαλβίδα ή καπάκι ζύμωσης
• Ένα πεχάμετρο ή χαρτί pH
• ΕΜ πυκνό
• Μελάσα από ζαχαροκάλαμο

Περισσότερες οδηγίες και συμβουλές για την ζύμωση και την παρασκευή

• Πίνακας με αναλογίες υλικών
Πώς να ενεργοποιήσεις το ΕΜ πυκνό
Πώς να παρασκευάσεις το MK-5
• Πώς να παρασκευάσεις το FPE (Εκχύλισμα Φυτών για Ασθένειες)
Πώς να παρασκευάσεις το Bio Bokashi 1η μέθοδος
Πώς να παρασκευάσεις το Bio Bokashi 2η μέθοδος
Πώς να παρασκευάσεις το Super Bio Bokashi

 


αρχική  |  τι είναι οι Α.Μ.  |  η Naturam